Champagneproeverij


Wat is er feestelijker dan met je familie, vriendengroep of zakenrelaties thuis of op locatie een champagneproeverij te organiseren?champagneproeverij thuis, sabrage, champagne proeven, tijdvoorwijn

Wat betekent Brut ook alweer en waarvoor staan de letters NV op de fles?
Is Moët & Chandon wel de lekkerste champagne en van welke druivenrassen is champagne gemaakt en waarom staat dat dan weer niet op de fles?

Tijdens mijn champagneproeverij proeft u een vijftal verschillende champagnes en komt u meer te weten over de achtergronden en kunst van champagne maken. Van een frisdroge brut tot een demi-sec, van een rosé champagne tot en met een echte Vintage champagne (gemaakt uit één jaargang)

Bovendien mag de nobele kunst van het sabreren tijdens deze proeverij niet ontbreken. Een aantal gasten mogen onder mijn begeleiding een champagnefles openen op dezelfde wijze als de Kozakken dat deden in hun strijd tegen Napoleon en zijn Caveleristen tijdens de veldslag bij Smolensk (1812). En ik kan u zeggen..... daar was Napoleon niet blij mee!

champagne proeverij, sabrage, tijdvoorwijnHet minimum aantal deelnemers voor deze proeverij is 15 personen. Ervaar de nobele kunst van het sabreren en vraag via dit pop-up formulier vrijblijvend uw offerte inclusief prijsopgaaf aan.

Santé, Bonneur, Champagne!
Richard Jetten, Chevalier-Sabreur